bgr1.jpg
bgr2_2.jpg
Цел

"Мечтата се превърна в реалност" - това са думите на Ива Григорова - треньор и създател на клуб по спортни танци "Diva dance".

1
Създаване

Именно Ива Григорова , заедно с дългогодишния си партньор по танци Даниел Денев, помощта и подкрепата на своите близки, направиха реалност тази нова школа по танци.

2
Откриване

Diva dance отваря вратите си през м. септември 2010г. като предлага както на малките, така и на големите почитатели на танците, свят, изпълнен с усмивки и настроение.

3
Дейности

Diva dance е подготвила различни програми и курсове по спортни танци в зависимост от това дали искате да танцувате за тонус, форма и забавление или имате желание да се развивате професионално.

4
За кого работим

Без значение дали сте на 5г. или на 55г. ще се почуствате живи и изпълнени с енергия. Ще усетите опияняващото чувство на танца и музиката. Това е и мотото на нашия клуб: "Нека се забавляваме!"

 
 • ИВА ГРИГОРОВА

  Занимава се с танцьорска дейност от 15 години.
  В момента е треньор по спортни танци. Води групи във всички възрасти за начинаещи и напреднали. Завършила е НСА със специалност Треньор по спортни танци и Учител по физическо възпитание и спорт. Има магистърска степен по спортен мениджмънт. Състезавала се е за Националният отбор по спортни танци, финалистка на Държавни първенства, втора на Купа "България" и трета в ранглистата за 2008 год. Носителка на Купа България за 2007 год. Има участия в „Шоуто на Слави" като инструктор и хореограф по танци и партньорка на участниците в „Танцувай с мен 1 и 2".Взе участие в Dancing Stars 2, където си партнираше с Етиен Леви. Двамата бяха сред любимците на публиката и на журито и неслучайно стигнаха до финал. През 2011г. участва в Dancing with the stars Vietnam, където с партньора си Анх Хуа спечелиха сърцата на зрителите и спечелиха награда за най-лъчезарна двойка. В момента танцува в моноспектакъла " Възгледите на един учител за всеобщата просвета" на неповторимия Камен Донев, където е и хореограф на два танца.

   

 • ЛЪЧЕЗАР ТОДОРОВ

  Лъчо се занимава със спортни танци от съвсем малък. Притежава клас „М“ по латиноамерикански танци. Хореограф е в множество формати като VIPDANCE, Dansing Stars Bulgaria както и Dansing Stars Vietnam, където печели първото място след 3 месеца упорита състезателна битка. За преживяването си във Виетнам той споделя, че това е едно от най-големите предизвикателства през живота му, което и се увенчава със страхотен успех. Известен е сред своите колеги със своите нестандартни хореографии и иновативен подход Точно такова нестандартно представяне всъщност му е донесло победата във Виетнам. Ако искате да се забавлявате и да сте обучавани от професионалисти, мястото е клуб по спортни танци "Diva dance"!

   

   

УЧАСТИЯ ВЪВ ФОРМАТИ И ОТЗИВИТЕ НА ПРЕСАТА ЗА НАС

 • img
 • img
 • img
 • img
 • img
 • img